Nikola Milović nosilac liste „Budva može bolje“ - Volim Podgoricu

Nikola Milović nosilac liste „Budva može bolje“

a predstojećim lokalnim izborima koji će 26. maja biti održani u Budvi Demokratska partija socijalista nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom „Budva može bolje“, koja će biti predvođena prof. dr Nikolom Milovićem.

Prof. dr Nikola Milović rođen je 1980. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Budvi, gdje i danas živi. Diplomirao je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Zvanje magistra ekonomskih nauka stekao je četiri godine kasnije na Univerzitetu u Beogradu.

Doktorirao je u aprilu 2011. godine, a danas je redovni profesor Ekonomskog fakulteta – Univerziteta Crne Gore, za oblast Ekonomska analiza i politika. Predavač je na predmetima Nacionalna ekonomija, Ekonomija Evropske unije, Zajedničko tržište i politika konkurencije EU.

Član je Centra za doktorske studije Univerziteta Crne Gore, i rukovodilac katedre za Ekonomsku analizu i politiku Ekonomskog fakulteta. U periodu 2016 – 2022. godine, u dva mandata je obavljao funkciju Dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Oženjen je, i otac dvoje djece.

“Uvjereni smo da će odbornička lista „Budva može bolje“ odnijeti ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, čime će se konačno stati na kraj anarhiji i haosu u našem gradu, jer je evidentno da je došlo vrijeme za promjene koje će donijeti razvoj i prosperitet nakon stagnacije koja traje još od 2016. godine”, poručili su u DPS-u.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com