NIKŠIČANKA DRUGA PRATILJA NA “WORLD NEXT TOP MODEL”: Ivana Čupić za VOP o svom uspjehu i planovima (FOTO)

Na nedavno završenom World next top model u Bejrutu, među najljepšim takmičarkama svijeta bila je i naša Ivana Čupić iz Nikšića, koja je postigla ogroman uspjeh, osvojivši mjesto druge pratilje, dok je pobjednica ovog takmičenja bila Miss Rusije, a prva pratilja Miss Makedonije.

Ona je za portal Volim Podgoricu VOP, na početku razgovora kazala da je imala poteškoća dok je stigla do Bejruta i da je baš zbog toga sa velikim žarom željela da stigne u Bejrut, kao i koja su joj bila očekivanja od ovog takmičenja.

“Na takmičenje sam stigla osmoga oktobra, dakle tri dana kasnije od dogovorenog. U Beogradu sam vraćena sa leta za Istanbul, četiri PCR testa sam radila, zahtjevali su da imam papire koji prethodno nisu bili potrebni, a tiču se zaštite korone. Nikada u životu nisam imala put sa toliko poteškoća, ali i možda baš zbog istih, nikada nisam željela negdje stići takvim žarom kao tada”, kazala je Čupić za VOP i dodala: 

“Prvenstveno, krenula sam sa očekivanjima vezanim za upoznavanje nove kulture i obilazak egzotike bliskoga Istoka. Provela sam nezaboravne dane u čarbonom Bejrutu i vratila se bogatija za nekoliko novih poznanstava iz raznih djelova svijeta, i naravno, krunom i lentom za svoju državu”.

Na pitanje da li je bila zadovoljna uslovima na takmičenju u Bejrutu, Ivana je istakla da su uslovi bili odlični.

“U mom dugogodišnjem iskustvu odlaska na izbore ljepote, Miss Turizam Univerzuma zaista može zauzeti vrh kada je riječ o uslovima i svemu sto se podrazumijeva pod to” i dodala:

Mjere zaštite su bile na visokom nivou, imali smo dva tipa maski- plastične i platnene, temperaturu su nam mjerili na svakom ćošku a uz sve to, dočekali su nas tako sa je svaka od nas poželjela da se tamo uskoro vrati”, navela je.

Dodala je da su izleti bili sastavni dio njihovog boravka.

“Izleti su cinili sastavnj dio našega boravka tamo. Nanaja plaža, odlazak na parascuting, voznja žičarom, hrišćanska crkva Harisa One Lady , posjeta noćnom klubu koji obiluje performansama kao i svakodnevno uživanje u njihovoj hrani i dobro poznatoj muzici, su samo neka od mjesta koja su ostavila za sobom prelijepe uspomene”, navela je naša misica.

Što se tiče priprema na ovom takmičenju, one su bile drugačije zbog pandemije koronavirusa.

“Usljed situacije sa pandemijom koja nas je zadesila, najviše su ‘pretrpjele’ pripreme, koje su trajale svega nekolika posljednja dana. Međutim, s obzirom na to da se radi o jednom od pet najboljih izbora na svijetu, svaka od nas ima dosta iskustva u svijetu manekenstva, pa smo brzo naučile kotoegrafiju i dobile pohvalu od koreografa za izbor Miss World da smo najbolji modeli sa kojima je sarađivao u svojoj dugogodisnjoj karijeri”, kazala je Čupić.

Nakon završenog takmičenja i osvojene lente, pitali smo je šta planira dalje i da li je dobila neku poslovnu ponudu.

“Ostaću u Istanbulu duže vrijeme, u gradu koji oduvijek volim, da radim u sferi modelinga. Već sam prošla kastinge za nekoliko manjih poslova i čak manju ulogu u njihovom filmu, a rad na svemu tome me čeka za nekih nedjelju dana. Nakon toga, nastavljam dalje i nadam se uspjesima i na ovom području”, zaključila je za VOP druga pratilja World next top modela.

A. Dragnić

A.Kovačević

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button