NIŠAVIĆ: Svi da damo maksimum da Crna Gora bude bolja

Pred Crnom Gorom su novi izazovi, pa pozivamo sve političke aktere da skupa damo maksimum kako bi naša zemlja što prije postala moderna, bogata država – članica Evropske unije (EU), saopštio je Radosav Nišavić, predsjednik Odbora SNP Bijelo Polje.

On se u ime bjelopoljskog odbora SNP-a zahvalio članovima i simpatizerima koji su na izborima podržali koaliciju “Za budućnost Crne Gore”, i time, kako je rekao, dali povjerenje i obavezu da u narednom periodu vodimo državu ka boljem sjutra.

“Sigurni smo da je svaki vaš glas ogroman doprinos izgradnji bolje i evropske budućnosti kako našeg grada, tako i Crne Gore. Na taj način smo poslali najljepšu poruku Evropi i svijetu da se i na ovim prostorima na demokratski način, olovkom može promijeniti vlast”, saopštio je Nišavić.

Navodi da je ostvaren sjajan rezultat u Bijelom Polju, a sigurni je da će u tom pravcu nastaviti i na sljedećim lokalnim izborima.

“Imali smo sjajan rezultat na svim izbornim mjestima, čime se jasno pokazalo da Bijelo Polje vapi za promjenama, koje su neophodne u lancu usvajanja demokratskih standarda. Ujedno, koristimo priliku da se zahvalimo i našim koalicionim partnerima, sa kojima smo vodili jednu čistu, pozitivnu kampanju, i uspjeli građanima da predočimo naš program, prije svega u ekonomskom i socijalnom smislu, kako bi i sjever naše države konačno krenuo putem neophodnih promjena”, rekao je Nišavić.

Smatra da je 30. avgust po mnogo čemu poseban dan.

“Čin smjene vlasti konačno je poslao i jasnu sliku građanima da je u njihovim rukama moć i da ne postoji sila koja se olovkom ne može smijeniti. Pred nama su novi izazovi, i pozivamo sve političke aktere da skupa damo maksimum kako bi naša Crna Gora što prije postala moderna, bogata država – članica Evropske unije”, istakao je Nišavić.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button