Novogodišnja donacija: Slatki paketići za djecu JU Dječiji dom „Mladost˝ – Bijela - Volim Podgoricu

Novogodišnja donacija: Slatki paketići za djecu JU Dječiji dom „Mladost˝ – Bijela

U susret novogodišnjim praznicima kompanija Domaća Trgovina u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti posjetila je JU Dječiji dom „Mladost“ – Bijela i tim povodom donirala Jaffa novogodišnje paketiće za 110 štićenika ovog doma. Pored slatkih novogodišnjih poklona ova kompanija je pripremila djeci i jedno lijepo iznenađenje u vidu pozorišne predstave kako bi upotpunila prazničnu atmosferu.

„ Novogodišnji praznici su vrijeme sreće, radosti i ljubavi tako da nam je želja da mališani osjete svu toplinu ovih praznika i da znaju da zajedno sa učiteljima i vaspitačima cijelo društvo brine o njima. Podrška djeci treba da je u kontnuitetu i tokom ostatka godine kako bi znali da mislimo na njih i pružimo im pomoć i podršku koja im je neophodna. Zahvalni smo što štićenici imaju predane i požrtvovane vaspitače koji tokom cijele godine na najbolji mogući način brinu o njima. Drago nam je što je podršku u organizaciji pružio i brend Jaffa sa svojim slatkim darovima “ – saopštili su iz kompanije Domaća Trgovina.

Novogodišnji praznici su periodu kada djeca najviše uživaju u zimskim čarolijama i želimo da mališanima budu što ljepši i veseliji te ovim putem pozivamo i druge da se pridurže podršci JU Dječiji dom „Mladost“ – dodali su iz Domaće Trgovine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com