O izvještaju sa Cetinja sledeće nedjelje

Biro za operativnu koordinaciju (BOK) bezbjednosnih službi raspravljaće naredne sedmice o izvještaju o rezultatima postupanja sektora bezbjednosti tokom ustoličenja mitropolita Joanikija 5. septembra na Cetinju, potvrđeno je Portalu RTCG.

Razmatranje izvještaja je odgođeno za narednu sedmicu jer šef komisije za analizu rezultata operativnog usklađivanja organa obavještajno-bezbjednosnog sektora u vezi događaja na Cetinju, Dragan Ivanović, nije u Crnoj Gori.

Ivanović će, s članovima Odbora za bezbjednost i odbranu Draganom Krapovićem i Raškom Konjevićem, učestvovati na dijalogu o regionalnoj politici sa zakonodavcima iz Jugoistočne Evrope o krivičnom gonjenju, rehabilitaciji i reintegraciji stranih terorističkih boraca, koji se održava naredna dva dana u Beču.

Podsjećamo, potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je da je policija tokom dešavanja na Cetinju 4. i 5. septembra postupala profesionalno i efikasno.

On je rekao da je to konstatovano i u izvještaju koji je sačinila Komisija Vladinog Biroa za operativnu koordinaciju bezbjednosnih službi (BOK).

Podsjećamo, ranije je saopšteno i da se BOK upoznao sa Izvještajem o rezultatima postupanja sektora bezbjednosti tokom ustoličenja mitropolita Joanikija 5. septembra na Cetinju, koji je sačinila Komisija.

loading...

11 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com