ODGOVOR MUP-u POVODOM “DUPLIH” BIRAČA: Ne srljajte dublje u kriminal – odgovaraćete!

MUP CG je pokušao da opravda malverzacije u kojima direktno učestvuje i koje organizuje u saradnji sa DPS-om i ANB-om, sopštila je koalicija “Za budućnost Crne Gore”.

“Valjda ne moramo objašnjavati da osobe sa spiska ne ispunjavaju rezidencijalni uslov, jer žive u južnoj srpskoj pokrajini i tamo su na osnovu prebivališta upisani u birački spisak. Niko na svijetu, osim fantom birača kriminalne organizacije koja godinama krade izbornu volju stvarnih rezidenata Crne Gore, ne može živjeti u isto vrijeme na dva mjesta i imati dva prebivališta.

Ali MUP, uhvaćen u prevari, pokušava da opravda očigledna krivična djela, što je vjerovatno nezabilježen slučaj u Evropi, ali je ujedno i dokaz kriminalnog rada policije”, navode.
“Gospodo iz MUP-a, ne glumite naivčine obrazloženjem kako su oni upisani po zakonu u naš birački spisak, jer zakon podrazumijeva da žive u Crnoj Gori minimum dvije godine prije datuma izbora, a mi smo vam dali dokaze da im je prebivalište van Crne Gore. Danas, radi javnosti, publikujemo za primjer dvije lične karte istog čovjeka, koji glasa i u Crnoj Gori i u tzv. Republici Kosovo”, kažu iz ove koalicije

Dupla lilna karta Foto Za budućnost Crne Gore

U sklopu akcije ”NEKA OSTANU DOMA”, kako kažu, otkrivaju nova imena ljudi koji se nalaze na biračkom spisku tzv. Kosova, a koji su takođe upisani i u biračkom spisku Crne Gore.
“Naši timovi svakodnevno rade na otkrivanju ovih duplo upisanih birača, koji su dio izbornih mahinacija DPS-a i nastavićemo da objavljujemo njihova imena”, zaključuju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button