ONI SU ŽRTVE POMAHNITALOG UBICE SA CETINJA! Medicinska sestra Nataša i njena 2 sina ubijeni na spratu kuće - Volim Podgoricu

ONI SU ŽRTVE POMAHNITALOG UBICE SA CETINJA! Medicinska sestra Nataša i njena 2 sina ubijeni na spratu kuće

Medicinska sestra Nataša Pajović Martinović i njena dva sina – jedanaestogodišnji M. i tri godine mlađi M. bili su prve žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića (34) na Cetinju.

Prema prvi podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živjeli Martinovići. Kod kuće su bila samo djeca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije – kako i šta tačno, nikome nije poznato.

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao – najprije u djecu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mjesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici.

Na društvenim mrežama građani Cetinja počeli su da dijele fotografije ubijene porodice.

Prema navodima medija, Borilović je nakon toga pozvao njenog supruga Miloša na telefon i rekao mu: “Pobio sam i tvoju i moju porodicu”, a onda je krenuo dalje u svoj krvavi pir.

Ušao je u dom komšija, porodice Drecun, otvorio vatru i tamo ubio troje ljudi (Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna), a onda je pucao i teško ranio njihovog unuka i sinovca Aleksandra Drecuna (32).

Nastavio je dalje da puca – nije poštedeo ni svog ujaka Gorana Đurišića, ni komšije Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović. Potom je nastavio dalje i ranio još četvoro komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušao da ga obuzda.

Krvavi pir zaustavio je mještanin Nenad Kaluđerović koji je otvorio vatru na njega i ubio ga.

Za Borilovića kažu da je i sam otac troje djece. Supruga i njegova djeca kobnog dana nisu bili kod kuće, već u Herceg Novom. Borilović je inače radio u Nacionalonom parku Lovćen, kažu da je bio miran i povučen čovjek, međutim da se u poslednje vrijeme vidno promijenio.

“Ponašao se kao usamljeni vuk, koga nije volio to se na njemu vidjelo” rekao je jedan od njegovih kolega.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com