“Ovo je poslednji korak prije lokdauna, jedino nas poštovanje mjera može spasiti od kolapsa”

U ovom trenutku, jedino poštovanje mjera, jedino nošenje zaštitnih maski, može nas sve spasiti da ne nastane potpuni kolaps. Ovo je poslednji korak prije lokdauna, što bi potpuno promijenilo život ljudi i zaustavilo cijelu ekonomiju. Zdravlje je najvažnije, ali ni ekonomija ne smije da stane. Još jednom apelujem na građane da poštuju mjere. Od svih nas zavisi, apelovao je državni sekretar u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja, Janko Odović, u izjavi za Televiziju Crne Gore.

 

On je naglasio da država i medicinski radnici daju sve od sebe, kao i da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja, u skladu sa svojim nadležnostima, obezbijedilo sredstva za sve vakcine do kojih Crna Gora može doći na legalan način.

Takođe, Odović je potvrdio da je izlazak pripadnika Vojske na ulice u potpunosti u skladu sa Ustavom i Zakonom o Vojsci Crne Gore, imajući u vidu njenu misiju da pruža pomoć institucijama i građanima u kriznim situacijama.
 
“Zahvaljujem i Vojsci Crne Gore, Upravi za inspekcijske poslove i Upravi policije na brzoj organizaciji. Poštujmo mjere!“, istakao je on.
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button