OVO JE RAZLOG ZBOG KOG JE SERGEJU TRIFUNOVIĆU ZABRANJEN ULAZ U EU: Srpski glumac mora da plati dodatnih 1.000 € - Volim Podgoricu

OVO JE RAZLOG ZBOG KOG JE SERGEJU TRIFUNOVIĆU ZABRANJEN ULAZ U EU: Srpski glumac mora da plati dodatnih 1.000 €

Splitska policija je danas saopštila da je glumac Sergej Trifunović kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.000 eura i zabranom ulaska u zemlje Evropske ekonomske zone u trajanju od godinu dana, a u saopštenju su između ostalog naveli i razloge zbog ove odluke.

Splitska policija za njim je raspisala potjeru zbog člana 5. i 17. Prekršajnog zakona jer je nakon privođenja na Prekršajni sud na svojim profilima pisao o “maltretiranju koje nikada nigdje nije doživio kao u Splitu i istorijskim slikama u kojima policijske snage paradiraju po gradu sa nekakvim svinjskim glavama u majicama sa kragnom i sigurnosnom značkom Pit Bul, maltretirajući mještane i vlasnike kafića koji se ne slažu sa gradskom vlašću”.

Gradonačelnika Splita Bojana Ivoševića nazvao je “g**ance malo”, a na svojim profilima na društvenim mrežama, posebno Instagramu, ponovo je vrijeđao i omalovažavao policajce koji su čuvali plažu Kaštelet kada je njegov njemački ovčar Mile nekontrolisano skakao između kupača i kupao se sa njim, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pošto je na Bajakovu kaznu platio na licu mjesta, Trifunović je nastavio put ka Srbiji, ali je nakon prelaska granice odmah objavio novi post na Instagramu, gdje je opleo po Hrvatskoj i njenim policajcima.

“Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista divnom tretmanu. Njihovim kolegama iz Splita za tri hapšenja za 30 sati, psihičko i fizičko zlostavljanje i iznudu od hiljadu i po eura. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje d*pe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad”, napisao je on.

Podsjetimo, državljani zemalja Evropske unije, kao i Norveške, Islanda i Lihtenštajna zajedno čine Evropsku ekonomsku zonu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com