Pavićević operisan, operacija trajala satima, sada je stabilno - Volim Podgoricu

Pavićević operisan, operacija trajala satima, sada je stabilno

Nikšićanin Boško Pavićević, juče je operisan u KCCG nakon što je teško povrijeđen u centru Nikšića, u noći između 2. i 3. decembra, zato što je snimao huligane koji su divljali na nikšićkom trgu.

Operacija je trajala satima, a Pavićević je sada stabilno i pod ljekarskim nadzorom.

Pavićeviću je slomljena mu vilica, polomljeni zubi, iščašeno rame.

Uhapšen jedan od osumnjičenih za prebijanje Pavićevića, drugi u bjekstvu

Njegovo zdravstveno stanje je stabilno, ali će zbog teškog preloma vilice sedmicama biti pod nadzorom ljekara, rekao je isti sagovornik, saznaju Vijesti od izvora bliskog povrijeđenom.

Odgovornim za nasilje nad njim policija je juče označila dvojicu tinejdžera iz Nikšića – Miloša (19) i Matiju Stanišića (18).

Iz Uprave policije saopštili su da su devetnaestogodišnjaka uhapsili, dok je godinu mlađi Matija Stanišić u bjekstvu.

Građanski aktivista Pavićević napadnut je u noći između subote i nedjelje, nakon što je grupu tinejdžera upozorio da ne zlostavljaju pse lutalice, ne čupaju cvijeće na Trgu slobode i ne turiraju automobilom po trgu, koji je inače pješačka zona.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ‘Centar’ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su i procesuirali lica koja su juče fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede. Naime, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih. Policija je lišila slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se lice M.S. (18) nalazi u bjekstvu i za njim policija intenzivno traga zbog sumnje da je izvršio ista krivična djela”, saopšteno je iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com