PAVIĆEVIĆ: Osjećam se nebezbjedno, posjetio me samo jedan inspektor - Volim Podgoricu

PAVIĆEVIĆ: Osjećam se nebezbjedno, posjetio me samo jedan inspektor

Aktivista Boško Paviević koji je pretučen kada je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću, za Potal RTCG kaže da se osjeća nebezbjedno i da na drušvenim mrežama dobija prijetnje. On je operisan zbog teških povreda koje su mu, kako se sumnja, nanijeli sugrađani Miloš i Matija Stanišić.

Pavićević nam je kazao da sa policijom nije imao kontakt osim kada je prijavio napad, te da ga je posjetio jedan inspektor dok je još bio u šoku.

“Ja dobijam prijetnje na društvenim mrežama kao i moja prijateljica Ivana Čogurić. Naravno da se osjećam ugroženo poslije svega, jer nije da živimo u sređenom društvu. Nadam se da će reagovati Ambasade SAD i EU”, kazao je on.

On kaže da se nakon operacije osjeća dobro.

“Slomljene su mi gornja i donja vilica i moram da nosim šarafe, šine i žice u vilici do šest nedelja”, kaže on .
Kaže da mu je otet telefon kojim je snimao bahato i nasilničko ponašanje.

“Meni je tada otet telefon i neka gospođa ga je našla i vratila sjutradan kojoj porodici”, kaže on.

Portal RTCG juče je objavio snimak na kojem se vidi verbalni sukob Pavićevića sa grupom momaka, a nakon toga i prvi udarac koji je zadobio, ali i snimak sa nadzornih kamera koji iz drugog ugla prikazuje fizički obračun.

Podsjetimo, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, prije dva dana je uhapšen Miloš Stanišić (19). Njemu je Osnovni sud u Nikšiću juče odredio zadržavanje.Nešto kasnije na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, je uhapšen Matija Stanišić (18), koji se sumnjiči da je bio među napadačima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com