Pijani Nikšićanin izazvao udes, a onda glavom UDARIO oštećenog, prijetio i dok ga je policija odvozila

Bjerlopoljac K.M (33) vozio je danas sa 2,12 promila alkohola u krvi zbog čega mu je Sud za prekršaje u Budvi izrekao kauznu od 15 dana zatvora zbog vožnje u pijanom stanju.

“Istom odlukom izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 4 mjeseca, kao i 3 kaznena boda”, kazali su iz nikšićkog suda.

Isti sud izrekao je kaznu od 1.000 eura Nikšićaninu Č.S. (46) zbog dva prekršaja i to izazovanje saobraćajne nezgode u alkoholisanom stanju i upotreba fizičke sile.

“Dana 22. novembra 2020. godine u hitnom postupku okrivljenom Č.S (1974) iz Nikšića, sa boravkom u Budvi Sud za prekršaje u Budvi izrekao je jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 400 eura zbog toga što je u naselju Markovići dana 21. novenbra 2020. godine u večernjim časovima izazvao saobraćajnu nezgodu u alkoholisanom stanju. On je odmah nakon nezgode u kojoj su oštećeni parkirano vozilo i garaža, prema dva lica koja su se zadesila na licu mjesta saobraćajne nezgode, (od kojih je jedan vlasnik oštećenog vozila i garaže) upotrijebio fizički silu, udarajući ga glavom u predjelu glave i upućujući mu grube uvrede, dok je drugom oštećenom dok je odvožen policijskim vozilom u CB Budva, kroz otvoren prozor uputio prijetnje zbog čega je kažnjen jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 600 eura”, naveli su iz suda.

V.M.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button