Pojavio se snimak saslušanja Katnića, evo šta je rekao tužiocu Šoškiću (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pojavio se snimak saslušanja Katnića, evo šta je rekao tužiocu Šoškiću (VIDEO)

 Izvode iz video-snimka dopunjene izjave bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koju je dao pred specijalnim tužiocem Milošem Šoškićem 3. maja objavila je Redakcija Pobjede, a na snimku se čuje šta je Katnić rekao odgovarajući na optužbe tužioca.
Katnić je 26. aprila uputio pismo glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću u kojem je zahtijevao da bude što hitnije pozvan u Specijalno državno tužilaštvo kako bi dopunio izjavu koju je dao 14. aprila, kada je i uhapšen.

On je tada od Novovića zahtijevao da bez odlaganja bude pozvan u SDT na okolnosti krivičnih djela koje mu se stavljaju na teret, a radi dopune izjave koju je dao prilikom prvog saslušanja, te izjašnjenja u vezi sa finansijskom istragom koja se protiv njega vodi u tom Tužilaštvu.

U izvodima iz gotovo sedmočasovnog saslušanja Katnića, tokom 20. dana njegovog štrajka glađu, u SDT-u objašnjava otkud 14 metaka muncije na njegovom imanju, kao i sporazum sa turskim državljaninom o namjeri kupvine njegove imovine i isplaćivanju kapare od 30.000 eura, što je obuhvaćeno dopunom istrage za pranje novca i podnošenjem nove krivične prijave od Specijalnog policijskog odjeljenja za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com