Pokrenuta online anketa o RTV Podgorica

Glavni grad Podgorica pokrenuo je online anketu o lokalnom javnom emiteru RTV Podgorica s ciljem dobijanja informacija o tome koliko su građani Podgorce upozati sa dosadašnjim radom Gradskog radija, početkom rada novog portala i šta očekuju od buduće Gradske televizije.

“Svi prijedlozi i sugestije građana u narednom periodu biće detaljno analizirani kako bi sve one teme i oblasti  koje najviše interesuju naše građane dodatno pomogle u kreiranju programskog sadržaja i emisija RTV Podgorica”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Podsjećamo, Skupština Glavnog grada je 24. februara prošle godine izglasala osnivanje RTV Podgorica.Društvo sa ograničenom odgovornošću Lokalni javni emiter RTV Podgorica osnovano je na neodređeno vrijeme.

Na istoj sjednici Skupštine grada imenovan je i Savjet RTV Podgorica koji čine Živko Andrijašević, Dragana Tripković, Amer Ramusović, Husein Tuzović i Božidar Jaredić. Na konstitutivnoj sjednici Andrijašević je izabran za predsjednika, a Predrag Vučinić za v. d. direktora RTV Podgorica.

Anketu možete popuniti na sljedećem linku: https://podgorica.me/ankete/1

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button