Policija u Pljevljima otkrila zasad sa 117 satbljika marihuane - Volim Podgoricu

Policija u Pljevljima otkrila zasad sa 117 satbljika marihuane

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odeljenja bezbjednosti Pljevlja su lišili slobode jednu osobu zbog krivičnog djela omogućavanje uživanja opojnih droga, dok su u drugoj aktivnosti otkrili zasada sa 117 stabljika marihune, saopšteno je iz Uprave policije.

“Policija u Pljevljima je locirala i pronašla na određenoj lokaciji planatažu opojne droge marihuane, sa koje su izuzeli 117 stabljika marihuane.

U vezi navedenog u toku su izviđajne mjere i radnje u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, navode iz Uprave policije.

U tom gradu uhapšena je i jedna osoba omogućavanje uživanja opojnih droga.

“Pljevaljska policija lišila je slobode A.Dž. (39) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, a koje je izvršio na način što je nabavio marihuanu i omogućio uživanje te opojne droge S.S. (27) iz Pljevalja. Protiv S.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, navodi se u saopštenju.

Službenici Odeljenja bezbjednosti Pljevlja su u drugoj polovini mjeseca septembra preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju tzv. „ulične“ distribucije narkotika zaplijenili određenu količinu opojnih droga marihuane, hašiša i amfetamina i po tom osnovu krivično i prekršajno procesuirali šest lica, od kojih su dva lica lišena slobode zbog izvršenih krivičnih djela.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com