DPS BUDVA: Snimci dokazuju da u našem gradu vlada potpuna anarhija i bezakonje, nadležni da saslušaju Carevića i Rađenovića - Volim Podgoricu

DPS BUDVA: Snimci dokazuju da u našem gradu vlada potpuna anarhija i bezakonje, nadležni da saslušaju Carevića i Rađenovića

Snimci koje je objavio M portal a koji jasno pokazuju kako bezbjednosno interesantna lica, zajedno sa predsjednikom Opštine, Batom Carevićem i predsjednikom UO Morsko dobro Blažom Rađenovićem kadriraju u bezbjednosnom sektoru i definišu ulogu koju službenici UP smiju obavljati u Budvi moraju dobiti pravosudni epilog, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Ovaj kako poručuju nezapamćeni skandal pokazuje i da su Bato Carević i većina koja ga je podržavala u prethodnim godinama potpuno urušili podjelu vlasti pa je tako Bato pored svjetovne i crkvene vlasti preuzeo i ulogu koordinatora u sektoru bezbjednosti za teritoriju opštine Budva.

Ne bi ih dodaju začudilo da naredni korak bude da pokuša da preuzme ulogu sudije u parničnim postupcima.

“Takođe, svoju ulogu mora objasniti i Blažo Rađenović koji očito kao lični drug Dritana Abazovića, tadašnjeg koordinatora bezbjednosnih službi daje sebi za pravo da kao predsjednik Upravnog odbora Morsko dobro pruža zaštitu bezbjednosno interesantnim licima od organa koji su zaduženi za njihovu kontrolu”, ukazali su iz DPS-a.

Sve ovo poručuju više bi ličilo na neki tragikomični igrani film da nije tužna realnost u koju je nova većina dovela Budvu.

“Ipak, odgovor na ovakvo bahaćenje i na potpuno urušavanje sistema mora biti jasan i građani će ga pružiti na izborima 23. oktobra kada će izbor biti jasan – ili će Budva ponovo postati moderan, urban i cilizovan grad ili će nastaviti da ponire u bezakonje i samovlašće šačice otuđenih pojedinaca”, zaključili su iz DPS-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com