Izbori za godinu, DPS ide samostalno - Volim Podgoricu

Izbori za godinu, DPS ide samostalno

Demokratska partija socijalista (DPS) namjerava da na predstojeće parlamentarne izbore izađe samostalno, kazao je politički direktor te stranke, Tarzan Milošević.

On je naveo da bi parlamentarni izbori trebalo da budu održani za godinu.

„Smatramo da je samostalan nastup najbolje rješenje za nas. Rezultati na lokalnom nivou su potvrdili da, kada idemo sami, imamo najbolje rezultate“, rekao je Milošević Vijestima.

Upitan da li takav stav ima veze sa očekivanim slabljenjem Socijaldemokratske partije (SDP), Milošević je odgovorio odrično, navodeći da su se mimoilaženja među koalicionim partnerima u posljednje vrijeme dešavala na potpuno drugom osnovu.

Milošević je, komentarišući spekulacije o mogućem savezu sa Socijalističkom narodnom partijom (SNP), kazao da o tome sada nije realno govoriti.

„SNP ima prednost u odnosu na ostale jer ima mrežu na terenu koja mu daje rezultat i zato mislim da oni neće biti slabi koliko u ovom momentu izgledaju“, rekao je Milošević.

Prema njegovim riječima, DPS ostaje otvoren za koaliciju sa svima.

 Milošević je, uoči 20. partijskog kongresa, kazao da je pripremljena najveća kadrovska obnova.

Komentarišući odluku Glavnog odbora o ustrojstvu partije, Milošević je naveo da nije bilo nikakve čistke, već da su se trojica potpredsjednika povukla na svoj zahtjev.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com