KRIVOKAPIĆ: Apelujem da građani ne nasijedaju na huškačku retoriku DPS-a - Volim Podgoricu

KRIVOKAPIĆ: Apelujem da građani ne nasijedaju na huškačku retoriku DPS-a

Nedopustive su brutalne šofinističke uvrede na račun potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, ali i pojedinih odbornika Skupštine Cetinja koje su se danas mogle čuti od pojedinih simpatizera DPS-a na Cetinju, poručio je večeras premijer Zdravko Krivokapić.

“Crna Gora neće biti država netrpeljivosti! Oni koji su 30 godina bili na vodećim državnim funkcijama i u svojim izjavama se navodno bore za multietničku Crnu Goru, čine sve na produbljivanju napetosti i širenju vjerske i nacionalne netrpeljivosti”, naveo je Krivokapić na svom Tviter nalogu.

Dodaje da današnji događaj pokazuje licemjernost i perfidnost njihove navodne brige za državu, čija su bogatstva dobrim dijelom pretočili u sopstvene džepove.

“Dosta je bilo! Apelujem na građane da ne nasjedaju na huškačku retoriku DPS-a, koji šireći mržnju i podjele samo želi da zaštiti sumnjivo stečeni kapital i privilegije”, poručuje Krivokapić.

Premijer ističe da pristojnost i poštovanje zakona nemaju alternativu.

“Svako ima pravo da se osjeća Crnogorcem, Srbinom, Bošnjakom, Albancem, Hrvatom, Muslimanom..bez obzira koju političku ideju zastupao i kom se Bogu molio!”, zaključio je on u svojoj objavi.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com