MEDOJEVIĆ: Protesti koje će održat DF promijeniće političku mapu Crne Gore - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: Protesti koje će održat DF promijeniće političku mapu Crne Gore

Pred nama su veoma važni istorijski događaji i protesti koje će održati DF sa narodom promjeniće političku mapu Crne Gore, ocijenio je funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

“Mi više ne možemo da trpimo pljačku, korupciju, kriminal i nepravdu. Siromaštvo je već zakucalo na skoro svaka druga vrata i socijalna situacija, nezaposlenost i politička diskriminacija prijete eskalaciji nezadovoljstva, koje se mora artikulisati kroz proteste”, kazao je Medojević i dodao da su protesti demokratska tekovina.

“Pozivam bezbjednosne službe da vode računa o sopstvenoj odgovornosti i da ostanu po strani. Posebna odgovornost je na šefu ANB-a Dejanu Peruničiću, koji bi morao da bude svjestan da bi angažovanje ANB-a i saradnika iz podzemlja bilo najgrublje kršenje Ustava, zakona i da će za takve, eventualne zloupotrebe službe, odgovarati u slobodnoj i demokratkoj Crnoj Gori. Mi znamo ko kontroliše državnu mafiju i ko su ti ljudi, pa pozivamo Đukanovića, Markovića i Peruničića da ne zloupotrebljavaju poznate udbaške metode u pokušajima zastrašivanja naroda i opozicije”, naglasio je Medojević.

Lider PzP-a ističe da DF želi mirnu političku tranziciju, prelaznu Vladu i fer izbore.

“U tim procesima nema mjesta za UDBU i njene kriminalce. Držite se dalje od naroda i nemojte da sprečavate istorijske procese koji su neminovni. To su vam juče pokazali radnici Boksita, a to isto će vam pokazati narod na protestima koje ce organizovati DF”, poručuje Medojević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com