Nova led rasvjeta: Pored bezbjedonosne i estetske funkcije, značajna ušteda i u potrošnji električne energije - Volim Podgoricu

Nova led rasvjeta: Pored bezbjedonosne i estetske funkcije, značajna ušteda i u potrošnji električne energije

U nastavku modernizacije javne rasvjete na teritoriji Glavnog grada, Komunalne usluge d.o.o. su prethodnih dana završile izvođenje radova na rekonstrukciji javne rasvjete u Ulici Oktobarske revolucije. Na pomenutoj lokaciji, izvršeno je postavljanje 10 novih stubova i 10 novih savremenih LED svjetiljki. Takođe, postavljeno je 10 pješačkih svjetiljki i na taj način pješačka staza uz navedenu saobraćajnicu učinjena je bezbjednijom za korišćenje u večernjim časovima.

Osim toga, ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge d.o.o. završile su i radove na rekonstrukciji javne rasvjete u Ulici Bratstva i jedinstva. Na pomenutoj lokaciji izvršeno je postavljanje 8 novih stubova i 12 novih savremenih LED svjetiljki.

Komunalne usluge će i u narednom periodu nastaviti realizaciju aktivnosti koje podrazumijevaju modernizaciju javne rasvjete, a sve sa ciljem sigurnijeg odvijanja saobraćaja i kvalitetnijeg osvjetljenja. Podsjećamo, time se postiže i ušteda u potrošnji električne energije preko 60%. 

Sve navedeno, u krajnjem, našu Podgoricu čini modernim evropskim gradom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com