Vučić: Slijedi žestoka pesnica mafiji i njenim saradnicima u državnom aparatu - Volim Podgoricu

Vučić: Slijedi žestoka pesnica mafiji i njenim saradnicima u državnom aparatu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da pripadnici velikih kriminalnih grupa imaju “saradnike u državnom aparatu” Srbije i najavio je čistku.

Aleksandar Vučić je za ubistvo Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekao da je ono “uvezeno” iz jedne od bivših jugoslovenskih republika.

Premijer je, u razgovoru za Televiziju Prva, ocenio da je ubistvo izvršeno na najozbiljniji način i da čeka da mu podnese izveštaj ministar Nebojša Stefanović, koji je danas takođe poručio da država “objavljuje rat” organizovanim kriminalnim grupama.

Vučić je istakao da su “dovedena lica sa strane da haraju Beogradom”.

“Ta banda, mafija i ubice koji misle da mogu da haraju Beogradom i da je Beograd njihova prćija, jer su tako naučili, suočiće se sa žestokom pesnicom države”, rekao je Vučić.

“Dobro će da zapamte monstrumi”, dodao je premijer.

Na pitanje o saradnicima mafijaša u državnom aparatu, Vučić je rekao da nema konkretne podatke o tom slučaju, ali da ih ima.

“Tu mafijašku bandu počistićemo ma koliko to teško i rizično bilo, jer su to veoma moćni ljudi, ima ih i uvezanih sa stranim službama, ali – ili mi ili oni, a ja kažem: država će da pobedi”, kaže Vučić.

“Da vidimo onda”, dodao je, “ko će od policajaca i specijalaca da sjedi po njihovim jahtama i vilama i da pravi biznis.”

(Rts)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com