Zdravo Berane uništi sve čega se dohvati - Volim Podgoricu

Zdravo Berane uništi sve čega se dohvati

Aktuelnoj beranskoj vlasti, koju predvodi Zdravo Berane, treba odati priznanje za sposobnost da unište sve čega se dohvate, saopštili su danas iz beranskog DPS-a.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje Opštine Berane povodom aktuelnih dešavanja u FK Berane.

Reagovanje DPS-a Berane prenosimo u cjelosti:

Ovih dana građanke i građani Berana su svjedoci najbrutalnijeg obračuna beranskih vlastodržaca sa FK Berane koji, kao rijetko koji fudbalski klub u našoj zemlji, može da se pohvali trajanjem od gotovo čitavog vijeka. Umjesto da započnu pripreme za obilježavane 100. godišnjice FK Berane, čije dresove su oblačili i časno nosili hiljade fudbalera, oni žele da, podmetanjem kukavičijeg jaja, koje se ogleda u osnivanju novog fudbalskog kluba, ugase fudbalsku tradiciju našeg grada.

Iza njihove nesposobnosti, nebrige i nefunkcionalnosti lako je prepoznati uskopartijske interese pojedinaca koji su umislili da politikom mogu da pobijede fudbal i sport u cjelini.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane, još jednom, poziva čelnike Opštine Berane da prestanu sa uništavanjem i ponižavanjem Berana i opštinskog fudbalskog Kluba i da konačno dozvole fudbalerima FK Berane da treniraju i igraju na svom fudbalskom terenu i koriste finansijska sredstva koja im pripadaju i koja su im opredijeljena opštinskim budžetom i za ovu godinu.

Umjesto što beransku javnost zamajavate pričama o osnivanju novog kluba, kojim navodno želite da branite tradiciju, objasnite beranskoj i crnogorskoj javnosti zašto je predsjednik Opštine, sa saradnicima, falsifikovao zavšni račun budžeta za 2017. godinu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com