Pomozimo maloj sugrađanki Seleni Mandić

Trogodišnjoj djevojčici Seleni Mandić dijagnostifikovan je neuroblastom, kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži.

Njeni roditelji Aida Ramusović i Brano Mandić stoga su pokrenuli donatorsku liniju gdje se može uplatiti novac za liječenje ove djevojčice.

Za pokrivanje dijela troškova koje će trajati oko 18 mjeseci u Dječijom bolnici u Sinsinatiju, u Sjedinjenim Američkim Državama, porodici će biti potrebno 200.000 eura.

“Svaka pomoć pojedinca ili organizacije čini da naša nada traje duže. Puni smo nade i već smo dirnuti mnogim dobročinstvima, ohrabreni da zatražimo pomoć. Liječenje neuroblastoma u ovom stadijumu bolesti obično sadrži serije hemioterapija, operativno odstranjivanje tumora, transplataciju koštane srži i radiološku terapiju, ali mi vjerujemo da Selena može pobijediti. Vjerujemo da će se vratiti u zagrljaj svojoj sestri bliznakinji Niki”, kazali su roditelji.

Novčana sredstva za podršku Seleninom liječenju možete uplatiti na žiro-račun: 565-0100100035876-65 na ime Aida Ramusović.

Potrebne podatke za uplatu iz inostranstva možete naći ovdje. Tu je i Facebook stranica, kao i sajt.

Ili pošaljite SMS sadržaja 3 na broj 14543. Cijena poruke je jedan euro.

Pomognimo svi maloj Seleni!

loading...
loading...

451 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com