PONOVO SE OGLASIO ZVICEROV ADVOKAT: Evo da li je vođa kavčana živ - Volim Podgoricu

PONOVO SE OGLASIO ZVICEROV ADVOKAT: Evo da li je vođa kavčana živ

Misterija priče da je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana upucan u Panami, nije razriješena ni danas jer je njegov advokat Miloš Vuksanović naveo da jednostavno ne zna šta se sa njegovim klijentom zbilo pošto nisu u kontaktu.

Podsjetimo, sinoć se proširila vijest da je Radoje Zvicer pred saradnikom B.M. upucan u iznajmljenoj vili u Panami, a spekulisalo se i da li je samo ranjen ili je preminuo. Crnogorski mediji naveli su da je tamošnja policija obaviještena o zločinima koji su se odvili u Panami, ali da nema potvrde da je Zvicer ubijeni, piše Objektiv.rs.

“Nemam pouzdan podatak šta se dogodilo sa mojim klijentom, ne mogu da kažem ni da je živ, a ni da je mrtav. On je nedostupan organima gonjenja, a ni ja nemam kontakt sa njim. Šta se dogodilo i šta je istina znaćemo kada se dobije zvanična informacija ” rekao je advokat Miloš Vuksanović.

Da podsjetimo, na Zvicera je do sada pokušano više atentata. Zvicer je izrešetan pretprošle godine usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu, ali ga je tada supruga Tamara spasila jer je otvorila vatru na napadače i otjerala ih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com