POPOVIĆ: Najnoviji napad na ministarku Injac je obična pravna, ali i ljudska smijurija

Najnoviji napad na ministarku Injac, jednu krajnje hrabru, odvažnu, stručnu i moralnu članicu Vlade jeste zaista obična pravna, ali i ljudska smijurija. Definitvno da se radi o jednom o najkomičnijih zahtjeva za skidanje imuniteta ikada podnijetim u Crnoj Gori, kazala je poslanica Demokrata u Skupštini Crne Gore, Zdenka Popović.

“Vršiti kako čujemo od ministarke na ovaj način pritisak na jednu ženu je krajnje skandalozna, a ujedno i najsmješnija optužba u istoriji SDT-a u strahovito jakoj konkurenciji nonsensa. Umjesto da goni počinioce najtežih krivičnih djela, SDT optužuje ministarku da je zaposlenom dala 10 odsto dodatka na platu i zaposlila penzionera. Da budemo ironični pa da pitamo da nije transakcija išla preko Djevičanskih ostrva”, kazala je Popović.

Popović kaže da optužuju jednu od najhrabrijih osoba u borbi da Ministarstvo odbrane očisti od nedozvoljenih političkih uticaja, i to baš u danima kada je DRI utvrdio krupne nezakonitosti u radu ovog ministarstva za vrijeme bivšeg DPS rukovodstva.

“Nakon što su postali eksperti za saobraćajne prekršaje pa označili poslanika Krapovića za šefa organizovane kriminalne grupe, sada su vidimo postali i eksperti za radne odnose, pa gone ministarku Injac za navodno nezakonito zapošljavanje dva lica. Koga briga za Limenku, Kamp na Zlatici, Telekom, pale garancije i brojne druge pljačke gradjana Crne Gore”, dodala je Popović.

Kako je kazala osim Marovića koji je nesmetano odšetao iz CG kao šef OKG i odležao kaznu šetajući po Beogradu, crnogorska tragikomedija se nažalost nastavlja.

“Valjda je sada jasno zašto nam trebaju istinski nezavisne i profesionalne institucije i koliko su suprotni eksperimenti opasni po društvo u cjelini”, zaključila je Popović.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com