“POŠALJITE GA SAD NA RUSKI FRONT” Ukrajinci na mrežama slave što je HBO otkazao ulogu Bikoviću (VIDEO/FOTO) - Volim Podgoricu

“POŠALJITE GA SAD NA RUSKI FRONT” Ukrajinci na mrežama slave što je HBO otkazao ulogu Bikoviću (VIDEO/FOTO)

Glumac Miloš Biković oglasio se nakon vijesti da neće glumiti u trećoj sezoni hit HBO serije Bijeli lotos, nakon bure koja se digla od strane ukrajinske vlasti.

Producenti nagrađivane američke hit-serije uknuli su mu angažman nakon što ga je Ukrajina optužila za podršku genocidu i kršenje međunarodnog prava.

BIKOVIĆ OSTAO BEZ ULOGE U SERIJI KOJA JE SVJETSKI HIT: Optužili ga da podržava genocid

Tako se brojnim sportistima i kulturnim radnicima iz Rusije, koji trpe sankcije zbog rata u Ukrajini, pridružio i popularni glumac iz Srbije.

Biković se ubrzo oglasio na društvenim mrežama, spomenuo odrastanje pod bombama u Srbiji i dodao da se “neće poklanjati narativu koji ugrožava moj integritet” nakon čega su krenuli postovi na društvenim mrežama.

Međutim, Ukrajinci na tviteru slave.

Nakon serije postova u kojima korisnici iz Ukrajine pišu da su pobijedili, oglasio se i jedan pratilac iz Danske koji im je poručio “da ga sada pošalju na ruski front”.

Portal “Ukrajinska pravda” na engleskom je objavio članak o otkazu srpskog glumca, ispod kojeg se i nalazi pomenuti komentar.

Bilo je i onih koji su se jednostavno pitali “Zašto”.

“Zbog Ukrajine. HBO i Beli lotos su izgubili, samo tako”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com