Potpisan Memorandum o sradnji između Opštine Pljevlja i Rudnika uglja - Volim Podgoricu

Potpisan Memorandum o sradnji između Opštine Pljevlja i Rudnika uglja

Izvršni direktor Rudnika uglja Milan Lekić i predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš potpisali su juče Memorandum o saradnji.

Riječ je o strateškom dokumentu koji podrazumijeva zajedničku realizaciju mnogih projekata iz oblasti infrastrukture, zaštite životne sredine, unaprijeđenju saradnje iz oblasti kulture, sporta, turizma, i ostalih projekata koji su od interesa za građane Pljevalja.

U saopštenju Rudnika uglja nijesu navedeni konkretni projekti koji će biti realizovani u saradnji loklane uprave i najveće pljevaljske kompanije.

Međusobna saradnja, kako se dodaje, odvijaće se na finansijskom, kadrovskom i logističkom nivou, a sve u cilju da se unaprijede uslovi života svih građana Pljevalja.

“Ovo je veliki dan za Pljevlja. Rudnik uglja, kao društveno odgovorna kompanija, ispoljava veliku zainteresovanost za razvoj našeg grada. O tome svjedoče i pozitivni komentari tolikog broja naših sugrađana, ali i vjerskih, kulturnih i ostalih organizacija i ustanova, na odnos naše kompanije prema Pljevljima. Mi smo se, zaista, u prethodnom periodu trudili da opravdamo velika očekivanja Pljevljaka, i vjerujem da smo dosta toga uspjeli da uradimo. Ali, mi nećemo stati na ovome što smo do sada uradili. Ovaj sporazum koji smo potpisali danas obavezuje nas sve na još intenzivniji partnerski odnos i na produbljivanje naše međusobne saradnje, od čega će imati koristi svi naši sugrađani. Uvjeren sam da sam se danas sastao sa jednim odgovornim čovjekom koji će, isto tako, uložiti maksimalne napore za ovaj grad, jer Pljevlja i ovaj narod to zaista zaslužuju”, kazao je je Lekić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com