Poznata imena ubijenih i ranjenih u masakru na Cetinju, jedan povrijeđeni životno ugrožen - Volim Podgoricu

Poznata imena ubijenih i ranjenih u masakru na Cetinju, jedan povrijeđeni životno ugrožen

U jučerašnjem krvavom piru Cetinjanina Vučka Borilovića (34) u cetinjskom naselju Medovina, koji je trajao punih sat vremena, ubiijeni su Nataša Pejović Martinović (1987) i njena dva sina M. M. (2011) i M. M. (2014), Milan Mitrović (1985), Rajko Drecun (1966), Dimitrije Drecun (1941), Danica Drecun (1948), Goran Đurišić (1968), Danijela Radunović (1971), Aleksandra Radunović (1970), potvrđeno nam je iz više izvora.

Ranjeni su Slavica Zvicer (1956), Mileva Ramadanović (1946), Darnika Čelebić (1934), Aleksandar Drecun (1990) Ljubisa Maksimović i Filip Đurković.

Iz Kliničkog centra je danas saopšteno, da se u toj ustanovi na liječenju nalaze četiri pacijenta – troje je na intenzivnoj njezi, a jedan od njih je životno ugrožen. Dva pacijenta u cetinjskoj bolnici su van životne opasnosti.

Jedan od ranjenih pacijenata, hospitalizovan u KCCG-u, trenutno je stabilan, van životne je opasnosti i smješten je na Klinici za neurohirurgiju.

Ubica sa Cetinja imao dijagnozu, prije 15 dana upao kod komšije i napravio lom

BRĐANIN: Ubica prvo ubio majku i dvoje djece koji su bili podstanari u njegovoj kući

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA NA CETINJU: Ubijeno 11 osoba, među njima i dvoje djece

“Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intenzivnoj jedinici”, navode iz KCCG.

Treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na mjerama dalje intenzivne terapije i monitoringa koji je takođe smješten u intenzivnoj jedinici.

“Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe operativno zbrinut i dalje zahtijeva tretman u intenzivnoj jedinici”, saopštili su iz Kliničkog centra.

Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović rekao je za TVCG da su dvije osobe – muškarac i žena, hospitalizovane u toj bolnici nakon ranjavanja u jučerašnjoj tragediji, stabilnog opšteg stanja.

“Van životne su opasnosti”, kazao je Ivanović, kako prenosi Portal RTCG.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com