PRAVDA ZA ZARIJU: Cijela PODGORICA stala uz časnog mladog vatrogasca koji je, umjesto NAGRADE dobio OTKAZ! - Volim Podgoricu

PRAVDA ZA ZARIJU: Cijela PODGORICA stala uz časnog mladog vatrogasca koji je, umjesto NAGRADE dobio OTKAZ!

Cijela Podgorica je stala uz hrabrog, časnog i skromnog mladića Zariju Pavićevića, koji je, poslije pet godina rada u Službi zaštite i spasavanja Podgorice – ostao bez posla!

Lavinu podrške pokrenuo je Milić Vidić iz sela Pelev brijeg, otac četvoro djece, koji su krajem prošle godine, u stravičnom požaru ostali bez ičega.

5656f783-4f80-4439-a226-4f96b0765237-zarija1-previeworg

Tada je Zarija, nakon što je učestovovao u gašenju požara kao vatrogasac, saosjećajući sa ovom porodicom koju do tada nije poznavao, pokrenuo na Fejsbuku veliku akciju za prikupljanje pomoći. On i njegovi prijatelji uspjeli su u roku od nekoliko dana da prikupe značajnu pomoć u robi i novcu Vidićima, a nakon toga je stigla i pomoć institucija.

PODGORIČKI VATROGASAC POMOGAO PORODICI VIDIĆ I – OSTAO BEZ POSLA!

Hiljade Podgoričana saznali su u proteklih par dana za sudbinu ovog mladića koji je, umjesto da bude nagrađen za hrabrost i humanost, dobio – otkaz.

I listom su mu pružili podršku. Nije teško zaključiti da je Zarija, iako mlad, veoma cijenjen među prijateljima, kolegama i poznanicima. Listom su ogorčeni na činjenicu da je Zarija, umjesto zaslužene nagrade, ostao bez ovog teškog i odgovornog posla, koji je radio predano i sa ljubavlju

Pogledajte kako izgleda njegov Fecebook zid, i sami procijenite da li ovaj mladić zaslužuje najmanje što mu duguje njegov grad i podogrička Služba zaštite – posao koji mu omogućava da pomaže drugima?!

Ako su gradski oci zaboravili, da ih podsjetimo: Podgorica, to nisu zgrade i mostovi. Podgorica, to su – ljudi!

 

zarija

zarija1

zarija2

zarija3

zarija4

zarija5

zarija6

zarija7

zarija8

zarija9

zarija10

zarija11

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com