PRVAK SVIJETA U BOKSU ZA VOP Škrijelj: Nadam se da ću svojoj zemlji donijeti još jednu pobjedu večeras

Crnogorski bokser i reprezentativac Almir Škrijelj večeras će u njemačkom gradu Visman imati Rejting za bolji plasman na svjetskoj sceni boksa.

Kako je kazao prvak svijeta za VOP u kategoriji UBF intekontinetal titula do 72,500 kg, takmičiće se protiv borca iz Bosne i Hercegovine Aleksandra Kuvača, a meč počinje u 19 časova.

“Iza bosanskog borca je ogromno iskustvo, što pokazuje da ima oko 70 borbi u profesionalnom boksu, ali ako i u svaku borbu, tako ću i u ovu  ući maksmimalno hrabro i  spremno da bi ostvario još jednu pob jedu u nizu,” kazao je Škrijelj za VOP i dodao:

“Neću imati publiku kao u mojoj zemlji, ali ću dati i poslednji atom snage, da našoj zemlji donesem još jednu pobjedu. Osjećam se spremno i želim da pobijedim, a za to imam veliki motiv , jer će moja supruga možda na današnji dan donijeti blizance , zbog čega sam veoma ponosan”, kazao je Almir.

CG BOKSER PRVAK SVIJETA Škrijelj za VOP: Srećan sam što sam titulu odbranio u svojoj zemlji

On se zahvalio svima koji ga podržavaju.

“Hvala mojoj porodici, prijateljima, mom menadžeru Daliboru Banu, kao i Vašem portalu uz pomoć kojih moja karijera ide uzlaznom putanjom”, rekao je za kraj Škrijelj.

Redakcija portala VOP-a želi mu sreću večeras na meču, kao i u daljoj karijeri i na privatnom planu.

Anđela Dragnić

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com