RAKOČEVIĆ: Dritan će završiti đe i svi izdajnici, daveći se u sopstvenim lažima

“Vidkun Kvisling je bio predsjednik marionetske Vlade Norveške u Drugom  svjetskom ratu. Njegovo ime je postalo sinomim za izdajnika svoje zemlje, marionetu, slugu tuđem gospodaru. Bilo je izdajnika i na ovim prostorima, Ante Pavelić, Milan Nedić, Rupnik, Ljotić itd… Tom neslavnom nizu od 5. septembra su se pridružili i Zdravko i Dritan. Za Zdravka smo znali, dok smo se za Dritana potajno nadali da nije” , saopštio je Marko Rakočević, predsjednika OGG SD Podgorice.

Rakočević dodaje da su kvislinzi i marionete 5. septembra ponizno  predali Crnu Goru tuđem gospodaru (Crkvi Srbije i Aleksandru Vučiću).

“Stavili su vojsku i policiju u službu crkve, u državi koja je bila sekularna. Dozvolili su su besomučno šikaniranje Crnogoraca koji su tog 5. septembra samo željeli da sačuvaju ono sto je njihovo. Ono što je naše od 1484. godine – Cetinjski Manastir. Onako brutalnu akciju policije, tone suzavca koji se do danas osjeća na Cetinju, šok bombe koje su nemilosrdno bacane na građane, na svaku grupu gdje je bilo više od dvoje, gumene metke koji su zabranjeni zakonom Crne Gore, probijanje barikada bagerima budvanskog Palme, kao i nezakonitu zabranu kretanja i blokade saobraćajnica kako ljudi ne bi mogli stići do Cetinja”, navodi Rakočević.

Rakočević navodi da je Abazović u cilju da spere “izdajničku ljagu koja će ga pratiti dok je živ” nazivajući ga dvojnikom “Porfirija Perića u lakovanim cipelicama”, suzavac i suze Cetinjana briše fingiranom svađom sa Demokratama, kako bi glumeći žrtvu sačuvao cenzus na sljedećim izborima.

“Ali ništa od toga…završiće tamo dje su izdajnici i kvislinzi završavali, daveći se u sopstvenim lažima. Nakon njegovog gostovanja na TV Vijesti, nervoznog i neartikulisanog napada na sve i svakoga, prijetnji da ce srušuti Vladu, a nakon toga izvinjenja da ipak neće, jer je njegova imaginarna crvena linija postavljena tako da je ni Sergej Bubka u vrijeme kad je rušio olimpijske rekorde, ne bi preskočio, pada mi na pamet samo jedna replika legendarnog Bate Stojkovića iz čuvnog filma “Balkanski špijun”: “Mala je ovo zemlja koliki je on izdajnik”, a ja tu ne bih ništa dodao”, porčio je Rakočević

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com