DRAMATIČNO ISPRED SUDA: Policajci prijete da će se živi zapaliti, ispred zgrade opsadno stanje! - Volim Podgoricu

DRAMATIČNO ISPRED SUDA: Policajci prijete da će se živi zapaliti, ispred zgrade opsadno stanje! 

Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Suda. Policajci optuženi u sporu donijeli benzin i dva šatora.

Iz vrha kragujevačkog MUP-a naređeno je da se po cijenu hapšenja spriječi samospaljivanje preko 20 bivših policajaca iz Raške ispred Apelacionog suda u Kragujevcu.

Sud rješava po osuđujućoj presudi Višeg suda u Kraljevu

-Kolege nije vaš život vrijedan ničega, nemojte se spaljivati. Svi mi se poznajemo, biće sve u redu-ubjeđivao je svoje bivše kolege jedan od policajaca iz patrole koji se nalazi od ranog jutra kod zgrade Suda. U samoj zgradi i na stražnjem ulazu, vidjeli smo veliki broj pripadnika interventne jedinice, a nezvanično se pročulo da je iz vrha kragujevačkog MUP-a, naređeno da se uhapse svi koji pokušaju da unesu benzin zbog izazivanja opšte opasnosti”.

-Nas nekoliko se zaklelo u crkvi da će se zapaliti ukoliko nas osude. Dosta je bilo maltretiranja, šikaniranja, terora. Mi nemamo kud- kažu optuženi iz Raške oko okupljeni oko suda u Kragujevcu koji su se obratil svim međunarodim organizacijama u EU za zaštitu ljudskih prava

Oni su donijeli dva šatora i 22 flaše benzina. Pre ulaska u sud prošli su rigoroznu kontrolu i pretres. Suđenje je počelo u 10 časova.

 

(Kurir.rs/D.ilić foto: Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com