Risto Jovanović: Narod Crne Gore treba da bude složan, da iza svakog građanina ovako stanemo, ne samo za mene

Risto Jovanović, koji je juče u Prištini pušten iz pritvora, pozvao je narod Crne Gore da bude složan i zahvalio se svim građanima, kao i državi na svemu što je učinjeno za njega.

Risto Jovanović, Podgoričanin koji je u Prištini osuđen na šest mjeseci zatvora zbog „izazivanja razdora i netrpeljivosti“ tokom obilježavanja Vidovdana na Gazimestanu, pušten je juče na slobodu poslije plaćanja kaucije od 6.700 evra, javlja RTCG.

“Želim narod Crne Gore da bude složan da za svakoga građanina Crne Gore stanemo ovako, ne samo za mene”, kazao je Jovanović u izjavi, koju je medijima proslijedilo Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore.

Jovanović je poručio da nam svaki čovjek treba da bude važan.

“Nebitno da li se on zove Jusuf, Risto, Marko, Janko. Da svi budemo za jednoga”, poručio je Jovanović i kazao da je važno da se svi građani ujedine.

“Želim da mi oprostite na svemu i da znate da volim prije svega svoju porodicu, svoj narod Crne Gore, da sam ponosan na Crnu Goru. Hvala sveštenstvu, hvala MCP, hvala državi Crnoj Gori, hvala narodu Crne Gore što ste mi dali ljubav podršku i mir”, poručio je Jovanović.

Njegova sestra Slavenka Perazić, kazala je da je Ambasada Crne Gore na Kosovu učinila sve kako bi pomogla Jovanoviću.

Ona se zahvalili šefu diplomatije Đorđu Raduloviću kao i premijeru Zdravku Krivokapiću.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com