SAHRANJEN METJU PERI: Porodica i ekipa “Prijatelja” se poslednji put opraštaju od glumca - Volim Podgoricu

SAHRANJEN METJU PERI: Porodica i ekipa “Prijatelja” se poslednji put opraštaju od glumca

Sahrana Metjua Perija, koji je preminuo 28. oktobra 2023. godine održana je u tajnosti na groblju u Los Anđelesu, prenijeli su svjetski mediji. Poslednjem ispraćaju glumca prisustvovali su roditelji i glumci iz serije „Prijatelji“.

Kanadsko-američki glumac Metju Peri, koji je svjetsku slavu stekao kao duhoviti Čendler Bing u legendarnoj američkoj seriji “Prijatelji“, preminuo je u 55. godini, 28. oktobra 2023. godine u svom domu u Los Anđelesu, prenosi RTS.

Ceremonija je trajala oko sat vremena, a služba je održana u Memorijalnom parku „Forest Lavn“, u Los Anđelesu u blizini studija Vorner Brosa, gdje je snimana serija “Prijatelji“.

Mnogi poznati ljudi poput Pola Vokera i Britani Marfi sahranjeni su na ovom groblju. Sahrani su prisustvovali roditelji preminulog glumca, majka Suzan Morison, otac Džon Peri i očuh Kajt, koji je nosio kovčeg, kao i njegovi “prijatelji“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblan i Dejvid Švimer.

Na ceremoniji sahrane izvedena je pjesma Pitera Gebrijela „Don’t Give Up“, koja je bila jedna od omiljenih pjesama Metjua Perija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com