ŠĆEKIĆ OTVORIO SAJAM SPORTA NA TRGU NEZAVISNOSTI: Muzika, sport, pokloni, osmijesi (VIDEO/FOTO) - Volim Podgoricu

ŠĆEKIĆ OTVORIO SAJAM SPORTA NA TRGU NEZAVISNOSTI: Muzika, sport, pokloni, osmijesi (VIDEO/FOTO)

Živo i veselo je danas bilo na podgoričkom Trgu nezavisnosti. Sajam sporta bio je razlog vesele atmosfere na glavnom podgoričkom trgu – mnogo mladih i djece, ali i onih starijih su uživali u muzici, sportu, kao i poklonima koje je obezbijedilo Ministarstvo sporta i mladih.

Ministarstvo sporta i mladih organizovalo je Sajam sporta povodom Dana reprezentacije, a prisustvovao je i veliki broj sportista.

Na Sajmu je 36 nacionalnih sportskih saveza imalo promo štandove i priliku da građane upoznaju sa svojim radom, kao i crnogorski reprezentativci, koji su kroz neposrednu komunikaciju sa građanima i djecom približili značaj i prednosti bavljenja sportom.

Promo punktove na sajmu sporta, uz Ministarstvo sporta i mladih, imaju: Košarkaški savez Crne Gore, kao i Crnogorski olimpijski komitet, Paraolimpijski komitet Crne Gore, Atletski savez, Auto i karting savez, Biciklistički savez, Bodi bilding, fitnes i krosfit savez, Crnogorski aikido savez, Crnogorski bućarski savez, Crnogorski savez praktičnog streljaštva, Crnogorski savez Sprecijalne olimpijade, Crnogorski savez sportske rekreacije Sport za sve, Crnogorski skijaški savez, Crnogorski školski sportski savez, Fudbalski savez, Gimnastički savez, Džudo savez, Karate savez, Kendo savez, Kik boks savez, Mačevalčki savez, Mautai savez, Odbojkaški savez, Plesni savez, Planinarski savez, Ragbi savez, Rukometni savez, Šahovski savez, Savez za sportski ribolov na moru, Streljački savez, Studentski sportski savez, Tekvondo savez, Teniski savez, Triatlon savez, Tekbol savez i Vaterpolo i plivački savez.

Sajam Sporta otvorio je potpredsjednik Vlada Crne Gore za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, a prisustvovali su i potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić, kao i ministarka prosvete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović.

Sajam sporta zainteresovani građani mogu posjetiti danas do 16 časova.
Pogledajte kako je bilo:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com