SD: Progon neistomišljenika se nastavlja, podrška poslanici Savković Vukčević - Volim Podgoricu

SD: Progon neistomišljenika se nastavlja, podrška poslanici Savković Vukčević

Nakon dvije i po godine progona političkih neistomišljenika na sve načine, od otpuštanja, revanšizma, privođenja, hapšenja, prebijanja naših sugrađankih i sugrađana, vlasti u “oslobođenoj” Crnoj Gori otišle su i korak dalje – u policijski stanici je, zbog potpisanog saopštenja, pozvana poslanica DPS-a Nela Savković Vukčević koja uživa imunitet na osnovu kojeg, zbog izgovorenog u vršenju svoje poslaničke dužnosti, ne može biti pozvana na odgovornost, saopšteno je iz Socijaldemokratske stranke.

“Poslanica Savković Vukčević je “kriva” samo za jedno, što je rekla istinu. Nažalost, vlast i nadležni u Crnoj Gori se, po ko zna koji put, stavljaju na stranu onih koji se bore protiv civilizacijskih, antifašističkih i evropskih vrijednosti. I dok ne znamo šta je sa slučajem policijskog funkcionera koji je tokom događaja na Cetinju bio “na vezi sa kriminalnim klanovima” i naređivao prebijanje građanki i građana, dok ne znamo (makar u formalnom smislu, inače svi znaju) ko je Radu Miloševiću dozvolio da švercuje cigare, dok ne znamo čija je droga za koju su neosnovano optuženi Budimir Krstović i njegova ćerka, nadležni državni organi, suprotno Ustavu, pozivaju na saslušanje poslanicu koju štiti Ustav Crne Gore”, navode iz SD-a.

Socijaldemokrate daju punu podršku poslanici Savković Vukčević, još jednom pozivajuju nadležne organe da odmah prestanu sa progonom političkih neistomišljenika, bili oni građanke i građani koji se ne bave profesionalno politikom, bili oni poslanice i poslanici opozicije u Skupštini Crne Gore.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com