SDT PODIGLO OPTUŽNICU: Osam osumnjičenih za dvostruko ubistvo na Veruši

Specijalno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv osam osoba u predmetu povodom ubistva Podgoričana Nemanje Prelevića (28) i Danila Pekovića (20) na Veruši, potvrđeno je za portal Dan.

Nemanja Prelević i Danilo Peković, koji su u noći 18. oktobra 2020. pronađeni mrtvi ispred jedne vikendice na Veruši, ubijeni su iz vatrenog oružja dok su otključavali vrata vikendice u kojoj su planirali da borave.

Tijelo jednog od njih pronađeno je na samom pragu vikendice. Sumnja se da su Prelević i Peković dva dana ranije otišli na pomenutu lokaciju i da nisu ubijeni istog dana kad su pronađeni.Takođe, istraga će utvrditi da li je u ovom dvostrukom ubistvu učestvovalo više osoba.

Podsjećamo, policija je 18.10.2020. godine saopštila da je “oko 18,20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (1992) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim tuzima, u blizini Kolašina, sa drugim D.P. te da je komšija naišao u vikendicu i zatekao N.P. bez znakova života”.

-Policija je izašla na lice mjesta gdje je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mjesta je zatečeno još jedno beživotno tijelo-saopšteno je tada iz Uprave policije.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com