SEKULOVIĆ: Ponašanje Đeljošaja opasno i nedobronamjerno

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović kazao je večeras u emisiji “Načisto” na televiziji Vijesti da je situacija u Tuzima zloupotrijebljena od strane predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja i da se radi o opasnom ponašanju.

On je rekao da je bezbjednosna situacija u toj opštini stabilizovana, otvoren je politički dijalog i institucije rade svoj posao.

Sekulović je večeras u emisiji “Načisto” kazao da je ponosan na profesionalno postupanje pripadnika policije.

Istakao je da je izlaženje sa stavom da su protivepidemiološke mjere uperene protiv određene nacionalne manjine vrlo opasno, rizično i nedobronamjerno.

“Po mom ličnom sudu, imalo je za cilj da Vladu pokaže kao nesposobnu ili da pokaže kao faktora nestabilnosti, kao onog političkog činioca koji želi da naruši multietnički sklad. Ova Vlada je apsolutno iza toga da Crna Gora mora funkcionisati u skladu sa tolerantnim i građanskim pristupom i rješavanjem problema”, kazao je Sekulović.

Kazao je da je ideja zabrane saobraćaja ka Tuzima iz Podgorice legitimna, ali i istakao da odluka o zatvaranju ugostiteljskih objekata u toj opštini nije bila maliciozna.

Pozvao je građane da poštuju mjere donijete u cilju sprječavanja širenja virusa i ukazao da, ako većina građana to ne radi, “ne možemo da strpamo trećinu Crne Gore u zatvor.”

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button