ŠKRELJA: DF ucjenjuje Abazovića, a URA lijepi etikete fašista i ekstremista

Pored toga što učestvuje u nečasnim planovima svog lidera, lijepi njegove etikete “ekstremista” i “fašista” svima koji im uznemiravaju savjest, URA i – besramno laže, tvrdi poslanik DPS-a Ljuiđ Škrelja.

“Dakle, apsolutno je netačno da je predsjednik Đukanović insistirao na “paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosuđu, jer da je tako bilo ne bi naša stranka imala izuzetno konstruktivan pristup prema izboru sudija Ustavnog suda i uglednih pravnika u Sudskom savjetu”, navodi Škrelja u saopštenju dostavljenom medijima.

Uzgred, kako kaže, nema ničeg čudnog u ponašanju DF koji je iskoristio svoju poziciju da ucijenjuje “naivnog” premijera.

“A on, pristajući na ucjene, iz samo njemu poznatog razloga, zapravo je i sam učestvovao u blokadi EU puta Crne Gore. Da je ucjenjivački repertoar DF širok, pokazuje i to da su dogovor oko pravosuđa uslovili i neizglasavanjem zakona kojim bi Zeta postala samostalna opština. Više je nego očigledno, da bi sljedeći ultimatum za famoznih 2/3 bio da Crna Gora postane članica “Open Balkana””, naglašava Škrelja.

Dakle, dodaje on, repertoaru “korisnih” ucjena nebo je granica, i ređale bi se sve dotle dok Crna Gora ne bi ostala bez mogućnosti da samostalno vodi svoju politiku, čvrsto ukopana u balkansko živo blato, sa izvjesnom perspektivom da se iz njega ne isčupa narednih nekoliko decenija.

“Hvala Uri i DF-u na takvoj “viziji”, ali je ovdje neće sprovoditi dok god ima onih kojima je svoja država draža nego tuđa”, zaključio je Škrelja.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com