SMOTANI ATENTATOR IZ BUDVE Pokušao da likvidira poznatog kriminalca, pa skuter sa KRVAVIM TRAGOVIMA nasukao na stijenu!

Policija je pronašla vodeni skuter kojim je pobjegao muškarac nakon što je u noći 27. avgusta iz zapucao na Budvane Marka Ljubišu Kana, Gorana Slovinića Braleta i Dragana Markovića zvanom Krasni. Crnogorska “Borba” prenijela je da je riječ o muškarcu sa Kosova i Metohije.

Nakon što je maskirani atentator ispalio rafal na terasi budvnskog lokala “Korkovado”, morem je pobjegao u pravcu Rafailovića, ali je na vozilu navodno ostavio tragove krvi, pišu “Vijesti”.

Iz Višeg državnog tužilaštva nisu odgovorili na pitanja ovog lista da li je plovilo pronađeno i da li su eventualno na njemu pronađeni bilo čiji tragovi koji će pomoći rasvjetljavanju događaja.

S druge strane, neimenovani izvor ovog lista blizak istrazi kazao je da je budvanska policija pronašla dosta tragova koji vode ka napadaču, čak i nalogodavcu. Ispričao je još da je pucač imao pomoć jedne muške osobe.

“Borba” prenosi da je policija na osnovu snimaka uzetih sa okolnih nadzornih kamera utvrdila o kome je riječ, jer je napadač prethodno više puta dolazio na mjesto pucnjave.

Pokušao da izvadi “škorpion” iz kese, pa se spetljao

Prema riječima sagovornika “Vijesti”, napadač je vodenim skuterom došao do bedema Starog grada, nedaleko od plaže Pizana, a potom se ušetao među turiste noseći silikonsku masku, kapuljaču i u ruci kesu u kojoj je sakrio “škorpion”.

Zatim je obezbjeđenje Ljubiše navodno primijetilo napadača dok je prilazio njihovom stolu uz same bedeme, a potom su sva trojica pobjegla ka ulazu u Stari grad. Napadač je tada, tvrde sagovornici “Vijesti”, pokušao iz kese da izvadi oružje, ali mu to nakratko nije polazilo za rukom…

Kada je u tome uspio, ispaljuje više od 30 metaka – nekoliko hitaca pogađa Slovinića i Markovića, koji zadobijaju prostrelne rane, dok je Kan ostao nepovrijeđen. “Vijestima” je rečeno da se, tokom opšteg meteža, napadač vraća do plaže Pizana, gdje ga podrška čeka na skuteru i morem odlaze u pravcu Rafailovića.

Prema istim informacijama, dolaze do male i puste plaže između Rafailovića i Kamenova. Navodno, zbog oseke tada su plovilo nasukali na jednu od stijena, kada se jedan od njih povrijedio i ostavio tragove krvi na skuteru.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button