SOFT SKILLS ACADEMY : BESPLATAN SEMINAR NAMIJENJEN SVIM STUDENTIMA

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC (Istek) organizuje drugi po redu besplatan seminar ličnih i profesionalnih vještina pod nazivom „Soft Skills Academy“. Pravo učešća imaju studenti sa svih univerziteta,a prijave se vrše putem sajta www.softskillsacademy.me do 26. aprila.

Cilj seminara je da studenti steknu nova znanja i vještine koje će im pomoći u sopstvenom napretku i daljem usavršavanju. Seminar će trajati dva dana ( 29. i 30. April ) i održaće se u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore. Odabranih 30 učesnika će prisustvovati treninzima iz prezentacionih i komunikacionih vještina, liderstva, rada u timu i mnogim drugim. Predavači su : Benjamin Perks ,Ivana Malović, Anđela Novaković i Mr. Ivan Radević.
Nakon seminara svi učesnici će dobiti sertifikate potpisane od strane organizatora.

Podršku projektu „Soft Skills Academy“ pružio je Elektrotehnički fakultet.

„Ponekad stručno znanje koje studenti stiču na fakultetima nije dovoljno da bi se ostvarila uspješna karijera . Te baš iz tog razloga mi organizujemo ,drugu godinu zaredom , kurs “mekih” vještina na kojoj mogu steći nova znanja koja će ih bolje pripremiti za rad u poslovnom okruženju. U toku ta dva dana naučiće vještine komunikacije ,organizacije i kako da sebe usavrše na profesionalnom nivou. Ove vještine su ključ uspjeha buduće karijere studenata.“ ,ističu organizatori projekta.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu softskillsacademy.me do 26. aprila .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button