SPAJIĆ: U nedelju će pobijediti vizija bogatih i slobodnih građana - Volim Podgoricu

SPAJIĆ: U nedelju će pobijediti vizija bogatih i slobodnih građana

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić poručio je večeras na završnoj konvenciji ovog pokreta u susret predsjedničkim izborima da je jako ponosan i srećan što može sa sigurnošću reći da “moju zemlju, našu Crnu Goru, dijele tri dana do momenta kada ćemo formalno i snažno svi reći – USPJELI SMO!!!” – poručio je Spajić na završnoj Konvenciji predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad! Jakova Milatovića.

“Ko ne zna u koju luku plovi, nijedan mu vjetar nije povoljan. Nasa CG je puna vjetrova, ali mi za razliku od mnogih -znamo kuda idemo. Idemo u novu CG…nova energija, ekonomija, infrastruktura, nove tehnologije, vladavina prava za sve, dobro-susjedski odnosi, Evropa i svijet na dlanu Crna Gora u srcu”, rekao je Spajić.

Ponedjeljak će biti prvi radni dan nove evroatlanske Crne gore, koja je dočekala da je nova generacija lidera vodi naprijed- u bolju budućnost za sve njene gradjane. Program Evropa Sad je bio mali test i ukus budućnosti kakva ona može da bude, a ponedjeljak je preduslov za njen logični nastavak!- poručio je Spajić i dodao:

“Sa novim predsjednikom, modernim državnikom nove generacije, okrećemo list i iza sebe ostavljamo politiku podjela i opstrukcija, koja nas je dugo vremena zaustavljala na putu napretka i konstantno nas vraćala unazad.”

Spajić je istakao da nam treba opravdani optimizam zasnovan na konkretnim stvarima. ,, Dugo je vladao pesimizam i neopravdani optimizam. Tako da neće biti lako – i svaki sledeći korak će biti veći i veći, tezi i tezi – ali prvo da se okrenemo prema našoj luci – pa će se i vjetar namjestiti! Gradjani su prepoznali našu borbu za njihov boljitak – ni jedan radnik se više neće zadovoljavati sa 200 eura mizerije, kao ni penzioner sa 100! Pa zašto bi? I ne treba!”

“Jakove, naša ideja je već pobijedila. Jer i oni koji su sprečavali i kritikovali podizanje minimalca na 450eura, ovih dana obećavaju prosječnu platu 1500 eura. To je veliki napredak. Ali, imam jedno pitanje za njih!

Pa ljudi, šta vas je sprečavalo 30 godina da se bavite standardom građana?”, poručio je Spajić.

“U nedjelju će pobijediti i naša vizija- vizija države bogatih i slobodnih gradjana koji će zahtijevati od svake vlasti ambiciozne i izvanredne rezultate! Po prvi put gradjani se nece zadovoljavati sa mrvicama- već će traziti od ljudi koji ih vode veliki rad, trud, zalaganje, i naravno – velike rezultate!”, rekao je Spajić.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com