STARA GARDA LSCG: Đukanović za nas predstavlja daleku političku prošlost - Volim Podgoricu

STARA GARDA LSCG: Đukanović za nas predstavlja daleku političku prošlost

Stara garda Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) je saopštila da ne prihvata politički autoritet predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića te da on za njih predstavlja daleku političku prošlost.

“Ipak, i pored toga, Stara garda LSCG neće izaći u drugi krug predsjedničkih izbora. Iako je izvjestan izborni poraz šeika sa Čeva, ne dižemo tako lako ruku za nekog drugog. Priželjkujemo promjene i nove ljude, ali podršku ne možemo dati na lijepe oči”, navodi se u saopštenju Stare garde LSCG, prenosi Cetinjski list.

Iako kako kažu, neće izaći u drugi krug žele da pruže svoj skromni doprinos u odlasku Đukanovića, naglasivši da ga himni Stare garde LSCG nazivaju pravim imenom.

“Predsjednik Đukanovic je za vrijeme trajanja svoje vladavine devastirao Crnu Goru, a posebno liberalno Cetinje. Razorio je moralnu i ekonomsku supstancu našeg grada”, kazali su iz Stare garde LSCG.

Tvrde i da niko nije kriv više od njega, osim njih samih koji su mu sve to kako kažu, dozvolili.

“U poređenju sa svim ostalim političkim kandidatima, aktuelni predsjednik je ubjedljivo najneprihvatljiviji od svih”, ističe se u saopštenju.

Dodaju da nisu toliko zainteresovani za izbor nekog drugog, “koliko protiv izbora istog”.

“Odlazeći predsjednik je svoju promociju na Cetinju održao u, nekad, elitnom i prestižnom Hotelu Grand, kojeg je pljačkaškom privatizacijom dislocirao u vlasništvo svog intimusa”, naglašava se u saopštenju.

Tvrde i da je skup održan uz upotrebu agregata, jer je “hotelu odavno isključena struja zbog neizmirenih obaveza. To je prava slika naše evropske stvarnosti”.

Podsjećaju i da su iz svojih razloga bojkotovali i parlamentarne izbore 30. avgusta.

“Čuvajući svoju osobenost i izvorne političke principe čuvamo sopstvenu normalnost! Ona nam je mnogo važnija od političke sudbine prvog “komite” Dubaija”, zaklčjučuje se u saopštenju Stare garde Liberalnog saveza Crne Gore.

(Cetinjski list)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com