STRAVIČNI DETALJI O PAKLU KOJI JE MILENA PROŠLA U MIKINOJ ŠKOLI: Silovao me i govorio da je to iz pedagoških razloga

Milena Radulović navela je u prijavi da je od svoje 11 godine pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića (68) i da je on krajem 2012. godine, dok je pohađala grupni čas (tada maloljetna) poljubio, bez njenog pristanka.

Zlostavljanje se, kako je otkrila, nastavilo i tokom sledeće godine, a kao opravdanje je koristio da je to iz “pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu”. On je Milenu dodirivao i silovao dok je imala individualne časove glume. Nesrećna djevojka napustila je školu monstruma 2013. godine i upisala FDU.

Kako je navela, plašila se da prijavi zlostavljanje, a kada je saznala da se slično dešavalo još nekim prolaznicima navedene škole odlučila je da se obrati policiji. Tokom dana je osim Radulovićeve, Aleksića za seksualno zlostavljanje prijavila maloljetna J. V., koja je izjavila da od svoje 15 godine pohađa školu glume Mike Aleksića i da je u prostorijama škole za vrijeme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju gdje je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao, prvo preko garderobe, po grudima i zadnjici, tražio da skine majicu.

Aleksica su prijavile i I.I., I.V. i M.Đ., koje su bile polaznice škole glume Mike Aleksića, i koje su seksualno zlostavljane u prostorijama škole u Beogradu i koje su sve u to vrijeme bile maloljetne.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button