Striković smijenjenim direktorima škola: Nije vam smetalo kad su drugi smjenjivani da bi vi zasjeli

Predsjednik Glavnog odbora Socijaldemokratske partije dr Adnan Striković, poručio je smijenjenim direktorima škola da ostajanje bez funkcije ne treba smatrati pogubljenjem i da im nije smetalo kada su ranije neki drugi direktori smjenjivani da bi oni sjeli u njihove fotelje.

“Čitam reakcije smijenjenih direktora škola. Jedna kaže “poginuli smo jer smo Crnogorci”. Da li su ovi ljudi toliko izgubili dodir s realnošću? Znam ja da je za vas izgubiti fotelju stresna situacija, takvog ste profila i birani, ali da gubitak funkcije poistovjećujete sa pogubljenjem je u najmanju ruku patetično. Kada su neki drugi jednako neopravdano smenjivani da bi vi sjeli u te fotelje nije vam smetalo, niste progovarali. I tad su smjenjivani između ostalih i crnogorci, ne zbog nacionalnosti, već što su članovi SDP-a”, napisao je Striković na FB profilu.

On kaže da je i tada, kao i sada politička pripadnost, ne nacionalna, opredjeljujuća bila.

“Sistem je isti, samo ste vi sada nemoćni, poput nas prije pet godina. Kada ste nas čuli da kukamo? Budite dostojanstveni poput nas i nekih izuzetaka sada (dr Vlado Popović). Vi o nepravdi nemate pravo da pričate iako jeste učinjena prema nekima od vas. Ja to pravo imam”, kaže ovaj funkcioner SDP-a.

 

Oni koji, kako kaže, odlučuju jednako su nepravedni prema njima koliko su i oni bili nepravedni.

“Revanšizma jedino neće biti kad se SDP bude pitao, to vam obećavamo. Svi sposobni iz prethodne i ove vlasti će ako zaslužuju biti na funkcijama. Da li ćemo se skorije pitati, ne znam. Nadam se i mislim da hoćemo mnogo brže nego mnogi očekuju, ali u borbi za pravedno društvo odustaćemo nikad”, zaključuje Striković.

 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com