„Svi za naš GRAD“ pokret uspješnih pojedinaca; Kovinić: Baš ovaj tim ima viziju i znanje kako da Podgorica postane modernija, humanija i ljepša sredina za život - Volim Podgoricu

„Svi za naš GRAD“ pokret uspješnih pojedinaca; Kovinić: Baš ovaj tim ima viziju i znanje kako da Podgorica postane modernija, humanija i ljepša sredina za život

Pokret “Svi za naš GRAD“ na čijem je čelu aktuelni gradonačelnik Podgorice, dr Ivan Vuković, broji 58 kandidata za odbornike koji su istaknuti pojedinci, posvećeni, odgovorni, generacijski različiti, ali svi do jednog spremni da rade u najboljem interesu našeg grada.

Dio našeg pokreta je i Danka Kovinić, profesionalna crnogorska teniserka, dobitnica nagrada Olimpijskog komiteta Crne Gore za izvanredne rezultate u 2015. godini i Teniskog Saveza Crne Gore za najbolju teniserku zemlje u 2019. godini, kao i brojnih drugih sportskih priznanja.

Kako ističe, pridružila se Pokretu jer je aspolutno sigurna da je to pravi tim. „Godinama unazad pratim razvoj Podgorice, iako zbog obaveza često nijesam u gradu, raduje me svaki povratak kući i zbog činjenice da se naš grad razvija u pravom smjeru. Imala sam priliku da upoznam ljude koji čine ovu listu, na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem, i tada sam sam vidjela njihovu ambiciju, predanost i iskrenu želju za dalji razvoj Podgorice. Vođena iskrenim emocijama, odazvala sam se pozivu jer smatram da baš ovaj  tim ima viziju i znanje kako da Podgorica postane modernija, humanija i ljepša sredina za život. I zato, svi za naš GRAD“, poručila je Kovinić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com