Đukanović u Parizu kao gost na Grand Slem džudo turniru, uručio medalje takmičarkama - Volim Podgoricu

Đukanović u Parizu kao gost na Grand Slem džudo turniru, uručio medalje takmičarkama

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravi u Parizu kao gost na Grand Slem džudo turniru na poziv predsjednika Svjetske džudo federacije Mariusa Vizera.

“Tom prilikom organizovan je i duži prijateljski susret i razgovor, u kom je izraženo zadovoljstvo višegodišnjom saradnjom i međusobnim uvažavanjem. Vizer je ponovio spremnost da Federacija na čijem je čelu pruži punu podršku daljem razvoju džudo sporta u Crnoj Gori.

Đukanović je prisustvovao zvaničnom otvaranju turnira, koji je jedan od najprestižnijih u svijetu, a ove godine ima dodatni takmičarski i ukupni značaj, u susret Olimpijskim igrama koje se održavaju u Parizu”, saopštila je Kancelarija bivšeg Predsjednika Crne Gore.

Đukanović je na molbu domaćina svečano uručio medalje takmičarkama koje su ostvarile najbolje rezultate u kategoriji do 48 kilograma.

Na 50. jubilarnom turniru koji se održava od 2. do 4. februara u poznatoj Akor Areni učestvuju sportisti iz 107 zemalja.

“Sa bivšim predsjednikom Đukanovićem gost na turniru je i naš poznati džudista Srđan Mrvaljević”, navodi se u saopštenju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com