OGLASILA SE ĆERKA ALEKA BOLDVINA: Evo šta je ona imala da kaže nakon ubistva

Nakon što je glumac Alek Boldvin (68) ubio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), a teško ranio reditelja Holea Souza (48), oglasila se njegova ćerka Ajerlend.

Ajerland Boldvin (26) je po uzoru na slavnog oca odlučila da se opraoba u svijetu glume, ali se zbog nevjerovatne ljepote proslavila i kao manekenka.

Povodom cijelog slučaja u vezi sa njenim ocem, ona se oglasila na Instagramu:

“Šaljem ljubav i podršku porodici i prijateljima Haline Hačins. Šaljem iscjeliteljske misli Džoelu Suzu. I voljela bih da mogu da zagrlim tatu baš jako danas”, napisala je glumica i manekenka.

Foto: Screenshot Instagram/irelandbasingerbaldwin

Glumac inače ima sedmoro djece pored Ajerland koju je dobio dok je bio u braku sa Kim Besindžer. Međutim poslije devet dugih godina, Alek i glumica Kim su riješili da se raziđu, a pošto im je razvod bio dug i težak, nisu ostali u najboljem odnosu.

Međutim, Alek nije uspio ni da sačuva dobar odnos sa ćerkom, pa je nasljednicu jednom prilikom davne 2007. godine nazvao “nepristojnom svinjom”, a ona je tada imala samo 11 godina. Iako mediji prenose da joj se kasnije izvinio, njihov odnos je počeo da se raspada.

Razlog zbog kog se Boldvin naljutio na ćerkicu je taj jer se nije javila na telefon. U tom period ona je živjela sa majkom i nije bila kraj telefona. Pošto je bio bijesan, ostavio joj je glasnovnu poruku u kojoj je izgovorio mnogo uvredljivih riječi, prenosi “Daily Mail”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com