TRAGEDIJA U ALBANIJI: Policajac čamcem UBIO DJEVOJČICU (7) a potom se potukao sa njenim ocem (VIDEO)

Policajac Arjan Tase, sumnjiči se da je ubio djevojčicu Jonadu, a potom vratio na kopno i potukao sa njenim ocem.

Užasnuti posmatrači snimili su trenutak kada se Tase (u ružičastom kupaćem kostimu) tuče sa Bledarom (u crnom kupaćem kostimu) i to dok građani pokušavaju da ih razdvoje.

Prepričavajući tragičan dan lokalnim medijima, Bledar je rekao da se kupao zajedno sa ćerkom blizu obale, kada je vidio bijeli čamac koji ide sa dvoje ljudi ka njemu.

“Čamac je parkiran na plaži u blizini hotela i vidio sam djevojku kako silazi odatle”, kazao je on.

On se prisjetio kako su žena i djeca ušli u čamac, koji je potom ponovo krenuo kroz područje ograđeno za kupače prema njemu i njegovoj ćerki.

Ubistvo iz nehata

Istražitelji kažu da je vodio članove svoje porodice iz Porto Palerma u Potam, koji se nalazi na udaljenosti od oko pet milja, kada se nesreća dogodila. Propeleri su izazvali ozbiljne povrede koje su dovele do momentalnog gubitka života, rekao je portparol policije.

Tase je sada pod istragom za “ubistvo iz nehata”, dok je otpušteno 15 policajaca koji su tog dana trebali da čuvaju vodu. Tase, navodno šef policije iz grada Elbasana, trebalo je danas da se pojavi pred sudom u Valoni.

Stotine svijeća i mnogo cvijeća postavljeno je tamo gdje je Jonada izgubila život, kao i ispred kabineta premijera.

Protesti su takođe izbili širom zemlje u bijesu zbog smrti, a na desetine demonstranata juče se sukobilo sa policijom u glavnom gradu Tirani.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com