Tri osobe će krivično odgovarati zbog ilegalanog posjedovanja oružja i municije - Volim Podgoricu

Tri osobe će krivično odgovarati zbog ilegalanog posjedovanja oružja i municije

Službenici Uprave policije (UP) su juče na području Budve, Bara i Cetinja protiv tri osobe podnijeli krivične prijave zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije.

Iz UP su saopštili da je barska policija, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.A. (51) iz Bara i tom prilikom pronašla i oduzela lovačku pušku, pištolj i 32 komada municije, u ilegalnom posjedu.

“Protiv D.A. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode iz UP.

Navodi se da u Budvi je, po naredbi nadležnog sudije, izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.R. (65) iz tog grada i tom prilikom policija je pronašla i oduzela lovačku pušku u ilegalnom posjedu, kao i 273 komada municije različite vrste i kalibra.

“Protiv S. R. je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su iz policije.

Cetinjska policija je, kako još je navedeno, nakon dobijenih rezultata vještačenja oduzetog pištolja, protiv I.M. (40) iz Budve državnom tužiocu podnijela krivčnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com